Predstavljamo: TrisActive x VFN

Predstavljamo: TrisActive x VFN

Cenjeni privrženci sveta mešanih borilnih veščin!

 

Ponosno vam predstavljamo kolekcijo Tris Active x VFN, kjer boste našli najboljša oblačila in druge izdelke, ki izražajo duh borilnih veščin in VFN-jevih dogodkov ter poslanstva. TrisActive x VFN kolekcija, ustvarjena v tesnem sodelovanju z ekipo VFN, stremi k optimalnemu združevanju udobja, sloga in vzdržljivosti. Sprehodite se med široko ponudbo streetwear-a, funkcijskih majic, športnih jop, navijaških artiklov, še posebej pa bodite pozorni na LIMITED EDITION kolekcije, ki bodo pospremile večje VFN dogodke.

 

Ne glede na to, ali se pripravljate na intenziven trening, tekmovanje ali zgolj želite izraziti svojo podporo, smo prepričani, da boste med ponudbo našli nekaj za vas. Kot se spodobi za prave borce, vam tako nudimo tudi možnost BREZPLAČNE personalizacije izdelkov iz "aktivne" linije. Dodajte svoje ime in zakorakajte v razprodano areno brez kančka dvoma.

 

PS: ne želite zamuditi naslednjega VFN dogodka? Obiščite www.vfn.si in ostanite obveščeni o prihajajočih Valhalla Fight Night večerih ter ne zamudite priložnosti, da v živo izkusite naelektreno in napeto vzdušje, ki ga prinaša VFN.

 

 Valhalla is calling you!