Kdo smo

Za znamko Tris Active stoji majhna in zagnana ekipa podjetja Tris in Tris d.o.o., ki je na trgu opazila luknjo v ponudbi in se odločila več kot 30 letne izkušnje preliti v projekt, ki bo mladim in manj mladim omogočil personalizirati svojo športno pot.

Naša misija

Misija, ki je spodbudila nastanek znamke Tris Active je športnikom omogočiti možnost, da na vsak kos iz naše linije dodajo svoje ime, vzdevek, napis, številko, motivacijsko sporočilo ali karkoli drugega, ki bo zagotovilo, da vsak kos športne opreme postane edinstveno vaš.

Narejeno v Sloveniji

Vsak artikel, ki ga naročite v spletni trgovini Tris Active je narejen po naročilu v naših prostorih na Koroškem. Od začetka pa vse do konca. Vsak šiv, ki ga vidite na svojem najljubšem Tris Active kosu je bil narejen posebej za vas izpod rok naših izkušenih šivilj.

Tvoj šport. Tvoj način.

To je moto in gonilo znamke Tris Active. Verjamemo, da je vsaka, tako športna kot tudi katerakoli druga, pot edinstvena. Stopi iz okvirov in svojo pot preoblikuj v nekaj čisto svojega.

Sodelovanje?

Vedno smo odprti za nove priložnosti, nova sodelovanja (takšna ali drugačna), naša vrata pa so vedno odprta za sveže ideje, pa naj bodo še tako "out of the box". Pišite nam na info@trisactive.com, morda smo le eno sporočilo oddaljeni od lepe skupne poti.

Pridružite se nam

Pridružite se širši ekipi Tris Active in na Instagramu ter Facebooku vtipkajte @trisactive in kliknite follow. Trudimo se poskrbeti za naše sledilce, zato vas bomo vsake toliko časa razvajali s posebnimi ponudbami, darili, zgodnjimi dostopi do novih serij,...