Tu smo za vas

Vprašanje? Težava? Pošljite nam sporočilo!

Morda pa najdete odgovor na vaše vprašanje med Pogostimi vprašanji na dnu strani.

Stopite v stik

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.

Pogosta vprašanja

Posotopek naročanja

Ko ste izbrali izdelek, ki vam je všeč, izberite konfekcijsko številko, barvo, število kosov, v primeru možnosti personalizacije v polja na desni strani vpišite želeno ime/vzdevek in številko. Izdelek dodajte v košarico in sledite navodilom, ki vas korak za korakom popeljejo do konca.

Vsa naročila so obdelana takoj po oddaji zato ne moremo obljubiti, da bodo spremembe in preklici po oddaji in plačilu naročila možni (sploh v primeru personaliziranih izdelkov). V vsakem primeru pa nas poskusite o morebitnih spremembah obvestiti čimprej, najbolje kar prek telefona v delovnem času ali prek e-pošte.

  • 2 leti (92) - širina 300 mm, dolžina 355 mm
  • 4 leta (104) - širina 320 mm, dolžina 385 mm
  • 6 let (116) - širina 340 mm, dolžina 440 mm
  • 8 let (128) - širina 360 mm, dolžina 482 mm
  • 10 let (140) - širina 380 mm, dolžina 524 mm
  • 12 let (152) - širina 420 mm, dolžina 566 mm

Opomba: dejanske mere lahko od napisanih malenkost (do 5%) odstopajo. Hvala za razumevanje!

V naši spletni trgovini lahko svoje naročilo plačate prek PayPal-a in z vsemi običajnimi kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, American Express, Apple Pay).

Vsa plačila, ki so opravljena na strani trisactive.com so obdelana skozi zaupanja vredne ter zahtevno šifrirane kanale (Stripe in PayPal). Poskrbite za varnost svojega Tris Active računa, podatkov za vpis in osebnih podatkov ne delite s tretjimi osebami.

Dostava

Naš pogodbeni partner za dostavo vaših naročil je GLS.

Strošek dostave po Sloveniji za nakupe do 69,99€ znaša 4,90€. Za nakupe nad 69,99€ nudimo BREZPLAČNO dostavo.

Trudimo se, da je vsako naročilo odposlano takoj, ko je možno. Ponavadi odpošljemo paket v roku 5ih delovnih dni. Ker je večina izdelkov edinstvenih in personaliziranih se lahko dobavni čas v obdobjih povečanih naročil malenkost podaljša. Za razumevanje se vam zahvaljujemo!

Pošiljanje naročil je možno tudi izven meja Slovenije. V tem primeru je strošek dostave enoten in znaša 15,90€.

Proces obdelave vašega naročila lahko spremljate v zavihku Moj račun. Sledenje pošiljk (zaenkrat) ni možno, vas pa obvestimo, ko vaš paket prevzame dostavni partner.

Upravljanje računa

Za ustvarjanje računa poiščite ikono v zgornjem desnem kotu strani; kliknite Ustvari račun in vpišite zahtevane podatke.

Največja prednost ustvarjanja Tris Active računa je poenostavljeno zaključevanje naročil, saj se tako izognete vsakokratnemu vpisovanju podatkov. Poleg tega pa imetnikom računov občasno ponudimo kakšno posebno ugodnost. ;)

Kliknite ikono za Moj račun v zgornjem desnem kotu strani. Kliknite Ste pozabili geslo?, vnesite e-poštni naslov s katerim ste ustvarili račun, poglejte v svoj e-poštni predal in sledite navodilom.

Seveda lahko. Vpišite se v svoj račun z elektronskim naslovom in izbranim geslom, na desni strani kliknite na Poglej naslove in dodajte nov naslov oziroma kontaktne podatke.

Politika vračil

V primeru, da želite začetki postopek vračila oziroma zahtevka za vračilo denarja, nas o tem obvestite prek e-pošte na info@trisactive.com. Obvezno vključite naslednje podatke: ime in priimek, e-poštni naslov, telefonska številka, številka naročila, razlog za vračilo oziroma zahtevek za vračilo denarja, fotografije napake (če gre za primer napake artikla).

Postopek vračila denarja lahko traja do 20 delovnih dni, v vsakem primeru pa se potrudimo, da vsak zahtevek razrešimo takoj ko je mogoče!